RO HU EN DE FR
A “Bursa Binelui” (szabad fordításban: A Jó Ügyek Ösztöndíja) adománygyűjtő honlap felületén a Com’ON Kolozsvár csapatai újabb lehetőséget kapnak a közösség erőforrásainak mozgósítására. Az első 65 csapat, amely kezdeményezése megvalósítása érdekében 1000 lejt gyűjt össze a crowdfunding platformon, még 1000 lejes támogatást kap a BCR jóvoltából.

Adományozz te is! Egy közös Kolozsvárért.

11december 2014

Így legyél része a közös KolozsvárnakKolozsvár

Francesca, folyamatvezető, Perugiassisi 2019 Egyesület Kultúrális Nagykövete

Hello! Francesca vagyok Olaszországból. Szerintem a részvételi költségvetés célja az, hogy te légy a városod életének a főszereplője és változtass azon, ami nem tetszik. Szavazáson keresztül döntheted el, mire költse a város a közpénz egy részét. A COM'ON Kolozsvár valami újat jelent es kihívást teremt, mert ez Romániában az első részvételi költségvetés, ami fiataloknak szól, közvetlenül szólítja meg az ifjúságot és téged. Ha Kolozsváron élsz, a korod 14 és 35 év közötti és szeretnéd megvalósítani az álmod, miközben a közösségnek is nyújtasz valamit, ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget!

Paola, folyamatvezető, Perugiassisi 2019 Egyesület Kultúrális Nagykövete

Szerintem a projekt potenciálja az, hogy:​
- célja egy ifjúsagi háló kiépítése szakértők segítségével​
- életbe ültet egy olyan ötletet, amit informális ifjúsági csoportok kezdeményeznek​
- tudatosítja a kolozsvári ifjúságot​
- új együttműködési mechanizmusokat aktivál​
- a folyamatvezetők által hidat épít a fiatal informális csoportok és az intézmények között​

Olivér Kiss - újságíró, blogger (koliver.wordpress.com

Kolozsvár eléggé nagy ahhoz, hogy érdekes legyen, s eléggé kicsi, hogy intim hangulatot árasszon. Vibráltassuk, éltessük, jöjjünk ötletekkel, hogyan lehet izgalmasabbá, dinamikusabbá tenni. Igen, hozzád szólok, ne nézz félre! Gyere ötletekkel, s pénzt kaphatsz rá. Kolozsvár Európa Ifjúsági Fővárosa, s bár már a nyugdíjkorhatárt súrolom, én is igyekszem megmutatni a külföldieknek, hogy nem vagyunk pámpászok és szinisztrátok, hanem épkézláb ötletekkel képesek vagyunk bemutatkozni a külföldieknek!Map of idea boxes