RO HU EN DE FR

Evenimente

aug
27
sep
01

Exhibition Street


Mai multe Mai puține

Transformarea unei strazi intr-un spatiu expositional, in care particularitatile strazii vor devenii obiecte ready-made, elementele strazii vor fi incluse in instalatii iar activitatile obisnuite vor deveni performance art. Toate acestea vor aduce Clujului arta contemporana, intr-un mod accesibil publicului larg.In realizarea instalatiilor ne vor folosi de niste rame pe care le vom realiza si picta la sediul Asociatie Ferma de Zane care ne sprijina in realizarea acestui proiect prin oferirea unui spatiu in care sa putem realiza lucrarile. Ulterior ramele vor fi transportate pe strada Janos Balyai si montate astfel incat sa evidentieze anumite elemente decorative sau particularitati arhitecturale ale strazii.

Ca si locatie am ales strada Janos Balyai care face legatura dintre doua mari mari bulevarde ale orasului Cluj-Napoca, Bulevardul Eroilor si Bulevardul 21 Decembrie, am ales aceasta strada datorita frumusetii arhitecturii cladirilor vechi care se imbina cu varietatea de magazine si gherete de pe aceasta strada, dar nu in ultimul rand am ales aceasta locatie datorita numarului mare de cetateni care o traverseaza zilnic si deoarece este situata intr-o zona ultra centrala. 

 
 
sep
05
sep
06

Dias Cubanos en Cluj - Zilele Cubaneze la Cluj


Cercul Militar, Sala Oglinzilor Foisorul din Parcul Central

Mai multe Mai puține

La sfarsit de vara, Fiesta Cubana aduce Salsa din Cuba la Cluj!

In perioada 5 - 6 Septembrie 2015, va asteptam la cursuri de initiere in Salsa Cubana, dans in aer liber si bineinteles, petrecere cubaneza :)

Toate activitatile din cadrul evenimentului sunt GRATUITE si accesibile tuturor celor interesati!

Cursurile de initiere vor fi de tip START UP si se vor desfasura pe parcursul a doua zile conscutive, cate 3 ore in fiecare zi.
Experienta anterioara in dans, nu este necesara!

Pentru o buna desfasurare a cursurilor, va incurajam sa va anuntati participarea (doar in cazul cursurilor), prin completarea formularului:http://fiestacubana.ro/salsa-cluj/start-up]


Programul evenimentului:

Sambata, 05.09.2015

Ora 17.00 - lectia 1
Ora 18.00 - lectia 2
Ora 19.00 - lectia 3
Locatie: Cercul Militar, sala oglinzilor

Ora 22.00 - Petrecere Cubaneza: prezentare "Cuba es Autentica", muzica si dansuri cubaneze, dansuri de grup, muzica latino-americana: salsa, merengue, bachata, kizomba, etc.
Locatia va fi anuntata ulterior

Duminica, 06.09.2015

Ora 17.00 - lectia 4
Ora 18.00 - lectia 5
Ora 19.00 - lectia 6
Locatie: Cercul Militar, sala oglinzilor

Ora 20.30 - practica in aer liber in cadrul Salsa in the Park 
Locatie: Foisorul din Parcul Central

PROIECT REALIZAT CU SPRIJINUL PRIMĂRIEI ŞI CONSILIULUI LOCAL CLUJ-NAPOCA

Proiectul susţine candidatura oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021

sep
07
sep
11

Festivalul National de Arte "Histrioniada Liceenilor"


Casa de Cultura a Studentilor

Mai multe Mai puține

Festivalul Național de Arte „Histrioniada Liceenilor” este proiectul fondator al Consiliului Județean al Elevilor Elevilor, fiind un proiect cu o tradiție de doisprezece ani, anul trecut ajungând la nivel național și aducând în același cadru organizat elevi de pe tot teritoriul țării.

Festivalul se va desfășura în săptămâna precedentă începerii școlii, perioada având ca scop creșterea auditoriului. Pe parcursul celor cinci zile propriu-zise de festival vor fi organizate competiții de teatru și cinematografie pentru echipele de liceeni din toată țara.

Activitatea va fi marcată de o deschidere oficială, unde sunt așteptați printre spectatori și nume cunoscute în domeniile de interes ale acestui festival. Deschiderea va fi urmată de o serie de workshop-uri cu scopul familiarizării participanților cu competițiile la care vor participa în următoarele zile.

Evaluarea prestației liceenilor va fi făcută de către un juriu specializat, iar premierea lor va fi făcută la sfârșitul festivalului, în timpul festivității de încheiere a programelor desfășurate pe parcursul acestor zile. În timpul serilor, participanții și spectatorii vor avea ocazia să se delecteze cu diferite momente artistice.

oct
13
dec
15

Pub Quiz


Café Bulgakov

Mai multe Mai puține

Cei care vor să participe la concurs trebuie să se înscrie pe pagina noastră de Facebook cu un grup de minim trei persoane. Cei înscriși trebuie să își aleaga nume de echipă.

Tematica întrebărilor se concentrează pe cultura generală: literatură, istorie, georgrafie, economie, cunoașterea mediului, informatică, arte, muzică și filme. În fiecare săptămână, primele trei echipe, care au strâns cele mai multe puncte, primesc un premiu.

Punctele obținute se adună în fiecare săptămână și, la sfârșitul sezonului, echipa care a adunat cele mai multe puncte va fi câștigătorul final.

oct
15

High School Drama - Dispariția


REACTOR

Mai multe Mai puține

joi | 15.10 | ora 20:00

În cadrul proiectului „High School Drama - stagiunea de teatru pentru liceeni” va avea loc cel de-al patrulea eveniment dedicat publicului adolescent

DISPARIȚIA

De Alexa Băcanu
Cu Carina Bunea, Alexandra Caras, Cătălin Filip, Alina Mișoc, Endre Racz, Timea Udvari

Regia Leta Popescu

Pornind de la un eveniment concret, dispariția unui elev, spectacolul urmărește reacțiile, relațiile și modul de raportare la lume a cinci adolescenți aduși împreună de circumstanțe și nu de afinități. 

Cine ar fi avut interesul să scape de Beni, cine l-a urât, cine l-a iubit și înspre cine arată indiciile...?

Răspunsul e mai complicat decât pare. 

--------------------------------------------------------------------------------------
Intrarea liberă în limita locurilor disponibile, prioritate având elevii de liceu

Rezervări: http://reactor.reservr.net/event/ZrGnQ34K4oDtT07B